Căutare

Ce spun clienții noștri

“Ca o consecinţă a implementării Microsoft Dynamics AX şi a centralizării proceselor de  afaceri ale companiei, noul sistem informatic a contribuit la creşterea cu aproximativ 20% a eficienţei  şi productivităţii în cadrul companiei”,

Dragoş Purcăreanu, IT Manager şi Project Manager Nubiola Romania.

“Noul sistem a contribuit la scăderea costurilor cu mentenanţa infrastructurii IT şi la creşterea veniturilor printr-o eficienţă mai bună a diverselor departamente din companie. Interfaţa prietenoasă  a aplicaţiei şi remodelarea proceselor a condus la reducerea timpului necesar  pentru realizarea anumitor operaţiuni. Astfel, anumite lucruri pentru care erau necesare mai multe ore, acum sunt realizate numai în câteva minute. Soluţia a permis implementarea unor procese standard, oferind totodată un nivel ridicat de flexibilitate pentru adaptarea la diverse procese din cadrul companiei".

Iñigo Isasi, Project Manager – Nubiola Spania.

„Electromagnetica a făcut un salt enorm cu această implementare. Am trecut de la o aplicație proprie, dezvoltată la începutul anilor ’90, la o soluție internațională. Un astfel de pas influențează, fără echivoc, structura internă a unei societăți și adaugă procent la riscul de implementare. Chiar și cu acest risc ridicat luat în calcul, factorul care ne-a determinat, în final, să alegem o soluție ERP internațională a fost stabilitatea ce o conferă o astfel de soluție, o dată ce este implementată”

Cristian Popescu, IT Manager – Electromagnetica.

După implementarea soluției Microsoft Dynamics NAV, lucrurile s-au schimbat radical. Dacă anterior implementării soluției ERP nu eram în măsură să cuantificăm cu exactitate costurile de producție, acum pentru a afla costurile pentru un produs nou sunt necesare maxim 10 minute pentru configurare. De asemenea, suntem capabili să cunoaștem costurile și profitul în timp real atât la nivel de categorie de produs, cât și la nivelul fiecărui produs. Cunoașterea costurilor în timp real este o cerință obligatorie pentru orice organizație. Ținând cont de dezvoltarea companiei și de nevoia acesteia de a avea informații și a răspunde tot mai mult cerințelor unui mediu concurențial, a fost necesar să renunțăm la Excel și să implementăm o soluție adecvată".

Marius Mărginean, IT Manager – Phoenix Mecano.

„În cei peste 14 ani de utilizare, sistemul Microsoft Dynamics NAV şi-a demonstrat capacitatea de a răspunde diverselor provocări de business. De asemenea, am apreciat posibilităţile de personalizare şi capacitatea acestuia de a fi integrat cu diverse alte aplicaţii.

Ionuţ Anton, IT Manager – STIHL Romania.