Căutare

XAPT

Înțelegerea afacerii dvs. este cel mai important element al angajamentelor luate, acesta fiind și principiul pe care se bazează succesul XAPT. Concepte ca Managementul Schimbării, Redefinirea Proceselor și Raportarea Strategică a Afacerii sunt câteva dintre cele mai importante concepte din cadrul unei implementări. Acestea asigură eficiența optimă și profitabilitatea companiei dvs. în timpul tranziției către sistemele integrate ERP și CRM. 

În calitate de partener Microsoft, compania noastră cunoaște produsele și serviciile necesare pentru a servi intereselor clienților noștri. Alianțele noastre strategice cu parteneri globali ne ajută să oferim clienților nostri cele mai bune servicii și produse.   

În toate angajamentele luate, compania noastră are o atitudine proactivă în relația cu clienții. Serviciile noastre asigură o creștere a valorii companiei dvs. obiectivele urmărite fiind performanța noastră și satisfacția clientului. Cum realizăm acest lucru? Toți consultanții din cadrul companiei sunt certificați Microsoft Professional în diferite domenii, asigurând livrarea celor mai bune resurse pentru compania dvs. Experiența lor în domeniul respectiv, alături de expertiza profesională asigură un succes garantat.

Noi promovăm “Cele mai bune practici” prin valorificarea tehnologiei pentru a optimiza procesele companiei dvs. Clienții noștri ne determină să livrăm cele mai bune soluții, tehnologii și servicii. XAPT oferă soluții de calitate companiilor din întreaga lume și garantează rezultatele aşteptate de beneficiari.