Căutare

Dealeri de utilaje grele

XAPT oferă o soluție completă pentru companiile specializate în industria auto, anvelope și servicii. Această soluție este complet integrată cu soluția Microsoft Dynamics AX, oferind diverse modele de afaceri, cum ar fi vânzarea cu amănuntul, en-gros, distribuția, franciza sau magazinul specializat de brand.

Mai mult, soluția oferă posibilitatea urmăririi informațiilor relevante despre anvelopele auto de-a lungul ciclului de viață al produsului, precum și funcționalități de management al flotei. Gestionarea și urmărirea contractelor de întreținere sunt, de asemenea, incluse. Previzionarea uzurii și înlocuirii anvelopelor este furnizată împreună cu caracteristicile specifice industriei ce permit utilizatorilor să ofere soluții, cum ar fi: registrul auto, management de flote, hotel de anvelope și planificarea logistică, cu o investiție mică și cu punere rapidă în aplicare. Soluțiile noastre sunt ideale pentru companii de dimensiuni medii cu mai multe locații.

Managementul distribuitorilor de utilaje grele

Microsoft Dynamics AX pentru distribuitorii de utilaje grele reprezintă o soluție integrată de management al distribuitorilor, dezvoltată special pe specificul industriei. Soluția a fost proiectată pentru a satisface toate cerințele de afaceri ale acestor distribuitori și pentru că se bazează pe o tehnologie capabilă să lucreze cu mai multe companii, mai multe locații, mai multe valute și diverse limbi. Ea reprezintă, de asemenea, o soluție standard flexibilă și aplicabilă distribuitorilor din întreaga lume.

Microsoft Dynamics AX pentru distribuitorii de utilaje grele reprezintă o soluție specifică industriei, de tip "end-to-end", fiind de neegalat în industria distribuitorilor de echipamente. Soluția oferă o combinație remarcabilă de funcționalități, flexibilitate, integrare, accesibilitate, scalabilitate și ROI. Alăturate viziunii, expertizei domeniului distribuției de echipamente și suportului oferit de XAPT, soluția noastră oferă instrumentele și capabilitățile organizatorice necesare pentru a atinge și a depăși obiectivele propuse.

Microsoft Dynamics AX pentru distribuitorii de utilaje grele oferă suportul unui sistem complet de management al distribuitorilor; distribuitorii beneficiind de o singură soluție care oferă o sursă de informații operaționale și financiare, în timp real. Microsoft Dynamics AX pentru distribuitorii de utilaje grele oferă urmatoarele functionalități de bază:

 • Managementul Echipamentelor
 • Managementul Inchirierilor
 • Managementul Pieselor & al Inventarului
 • Managementul Service-ului & al Garanției
 • Managementul Vânzărilor, Marketing-ului & al CRM-ului
 • Managementul Sistemului Electric & al Proiectului
 • Colaborarea
 • Managementul Resurselor Umane
 • Managementul IT
 • Management Financiar
 • Supply Chain Management
 • Business Intelligence
 • Managementul Performanței
 • Managementul Fluxului de Lucru

Fabricarea și vânzarea anvelopelor

XAPT a dezvoltat o soluție integrată pentru industria de anvelope auto. Soluția extinde funcționalitatea standard a sistemului Microsoft Dynamics AX prin adăugarea de caracteristici pentru vânzarea cu amănuntul a anvelopelor auto, en-gros, distribuție, management al flotei și al operațiunilor de service auto. Soluția XAPT este dedicată organizațiilor medii și mari, companii ce aparțin industriei de anvelope și serviciilor auto. Aceasta este utilizată în prezent de o serie de lideri din industrie, în întreaga Europă.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.