Căutare

Distribuţie şi logistică

Fie că este vorba despre comerț cu amănuntul sau cu ridicata, soluțiile logistice gestionează, începând de la aprovizionare până la vânzare, fiecare fază a unui proces logistic. Sistemul permite urmărirea comenzilor de aprovizionare, și, bazându-se pe importanța și caracteristicile acestora, le grupează, optimizând, astfel, deservirea clienților. Modulele noastre de gestiune a depozitelor eficientizează activitatea, asigurând stocarea fiecărui lot de marfă în locația potrivită și optimizând rotația stocurilor pentru a contribui la creșterea lichidității firmei. Procesele logistice și de vânzare optimizate cu ajutorul dispozitivelor mobile oferă posibilități multiple în ceea ce privește creșterea cifrei de afaceri și a segmentului de piață.

Soluțiile strategice includ planificare, prognoză, modelare, semnalizare și management al performanței. Pornind de la identificarea modelului propriu al lanțului de aprovizionare, vom parcurge toate etapele unui proces de logistică - de la cel mai simplu sistem până la un canal foarte complex. Obiectivele și standardele operaționale sunt documentate și construite în vederea urmăririi și evaluării performanței. Încă de la punctul de intrare și până la finalizarea distribuției, focusul este pe o soluție solidă, integrată.

  • managementul depozitelor

Sistemul XAPT pentru gestiunea depozitelor iWMS (intelligent Warehouse Management System) administrează toate procesele începând de la preluarea produselor, transferul lor până la ridicarea și ambalarea acestora. Sistemul permite folosirea dispozitivelor cu coduri de bare, alocarea centralizată a sarcinilor, controlul și programarea acestora.

Pe lângă procesele standard, sistemul susține diferite modalități de inventariere, imprimare a etichetelor și a diverselor documente, moduri de operare FIFO și/sau FEFO, identificare prin intermediul codurilor de bare, gestionarea RFID și ASN (notificări despre livrări în curs) și optimizare a procesului de rezervare și ridicare a mărfii. Aplicaţia inteligentă permite supravegherea, măsurarea și analiza tuturor proceselor legate de depozit. Integrarea și transparența dau garanția înregistrării unui nivel ridicat al ROI. Soluția este indispensabilă „firmelor inteligente”, unde toate datele sunt corecte și disponibile oricând pentru a fi accesate imediat de către cei ce au nevoie de ele.

  • managementul transporturilor

Soluția XAPT pentru gestionarea transporturilor oferă funcţionalităţi pentru întregul proces al afacerii, începând de la comanda preliminară, programarea transporturilor, contabilizarea costurilor până la urmărirea pachetelor până la destinatar. iTRANS poate integra diferite instrumente cu coduri de bare și WiFi. În afară de procesele standard, sistemul permite calculul preliminar al utilizării transportului pe baza paletelor, volumului sau masei, căutarea stocului cu algoritmi din mai multe sucursale, generarea automată a documentelor de transport, identificarea pachetelor și clienților cu coduri de bare, dar și gestionarea prin intermediul GPS a punctelor de transfer. Sistemul XAPT dă posibilitatea întregului proces să fie transparent, predictibil și măsurabil, cu ajutorul PDA-urilor și a cititoarele de coduri de bare folosite prin intermediul rețelelor WIFI sau GPRS sau chiar offline.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.