Căutare

FMCG & Retail

XAPT oferă servicii și soluții specializate pentru un management eficient al lanțului de distribuție. Soluția integrează întregul proces de distribuție.

Soluțiile strategice includ planificarea, previzionarea, modelarea și managementul performanței. Sistemul propune o arhitectură secvențială implementată în baza modelului lanțului de distribuție al afacerii. Obiectivele și standardele operaționale sunt documentate și construite pentru a putea ține evidența și a evalua performanța. Componentele soluției tactice sunt complementare instrumentelor strategice în domenii precum managementul inventarului, procesarea comenzilor, stocarea și managementul de depozite și facturare. Soluțiile sincronizate vor fi benefice unei arii largi de ramuri industriale. Sistemele Microsoft sunt proiectate pentru un management eficient al nevoilor dvs. legate de lanţul de distribuție. Astfel, soluția asistă toate etapele unui proces de distribuție și face trecerea de la cel mai simplu sistem la un canal foarte complex.

  • FMCG

Sistemul XAPT administrează procesele de vânzare ale produselor FMCG, oferind o soluție complexă pentru vânzări și reducerile și promoțiile ce le însoțesc. Începând de la ofertele de preț pentru cumpărători până la procesarea cerințelor partenerilor și a procesului de facturare, soluția oferă o acoperire completă în procesul de vânzare și achiziție, incluzând procesul de stocare şi management al depozitului și integrarea financiară și contabilă.

  • Managementul depozitelor

Sistemul de management al depozitelor furnizat de XAPT asistă toate procesele de logistică din cadrul depozitului, începând de la primirea bunurilor până la distribuția, transferul, ridicarea și împachetarea lor. Prin intermediul iWMS, puteți administra dispozitivele de coduri de bare și puteți aloca sarcinile principale, controla și programa activităţile din depozit. Funcționalitățile de bază iWMS suportă metode variate de contabilizare, etichetare și printare a chitanțelor, procesarea datelor FIFO și FEFO, identificarea codurilor de bare, gestionarea RFID și ASN (notificări despre livrări în curs), optimizarea procesului de rezervări și al ridicării produselor. Prin intermediul iWMS puteți măsura, analiza și avea o privire de ansamblu asupra întregului proces al afacerii dvs. referitor la managementul depozitelor. Acest nivel de integrare și transparență asigură un nivel optim al ROI.

  • SOLUȚII SPECIALIZATE DE LA LS RETAIL

LS Retail este cel mai important furnizor de solutii si servicii end-to-end pentru retail si industria hoteliera, bazate pe Microsoft Dynamics si .NET technology.   Aflați mai multe ...

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.