Căutare

Producție

XAPT oferă servicii specializate şi soluţii pentru administrarea eficientă a procesului de producție. Începând cu materia primă și finalizând cu momentul ieșirii produsului prin intermediul canalului de distribuție, ne bazăm pe o soluţie integrată şi puternică.

Soluțiile strategice se bazează pe eficiență operațională în domeniul producției și includ planificarea și programarea, analiza costurilor, controlul calității, managementul ciclului de viață al produsului, procesul de validare și de gestionare a resurselor. Obiectivele se referă la reducerea costului total de proprietate (TCO) și randamentul optimizat al investiției (ROI). O soluție modulară permite o vedere de ansamblu a afacerii, având capacitatea de a identifica și de a permite concentrarea pe acele domenii ce necesită îmbunătățiri.

Componentele soluțiilor tactice completează instrumentele strategice în domeniul ambalării, al gestionării stocurilor, al comunicării,  al creşterii vitezei, al eficienței operaționale și al performanței serviciilor pentru clienți. Soluția potrivită în mediul potrivit vă permite să localizați informații și să le împărtășiți cu alți angajați, cu scopul de a crește flexibilitatea și performanța.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.