Căutare

Servicii profesionale

Obțineți instrumente care să vă aducă succes, indiferent dacă firma dvs. activează în domeniul IT, publicitate, contabilitate, domeniul tehnic, imobiliar sau orice altă industrie dedicată serviciilor.

Cu serviciile profesionale de la XAPT puteți :

  • Să dobândiți o mai bună înțelegere a afacerii dvs., să atrageți și să mențineți clienții
  • Să conduceți mai multe afaceri prin optimizarea ciclului de viață al managementului clienților
  • Să dezvoltați rapid soluții ușor de folosit cu ajutorul componentelor  platformei de dezvoltare a aplicațiilor.

Project Management

Administrați proiectele mai eficient cu abilitatea de a urmări, monitoriza și a obține informații foarte detaliate despre fiecare proiect, activitate sau cerință. Cu o imagine de ansamblu a clienților dvs. și a proceselor simplificate este mai ușor să finalizați proiectele la timp și să vă încadrați în buget.

  • Furnizează imagini, în timp real, asupra informațiilor despre clienți în întreaga companie, astfel încât toti angajatii să lucreze cu aceleași date
  • Urmărește activitățile, sarcinile/ cerințele, cheltuielile și le asociază cu proiectele specifice
  • Creează fluxuri de lucru personale, la nivel de grup, la nivel de departament sau generale
  • Atribuie automat activități către anumiți angajați sau grupuri de angajați și folosește drepturile de acces pentru a răspunde problemelor într-o manieră eficientă, din punct de vedere al timpului
  • Furnizează administratorilor de proiect tablouri de bord ce le permit consultarea statusului proiectului în orice moment.

ProRM este o soluție de management al proiectelor și al resurselor, oferită de XAPT ce are la bază Microsoft Dynamics CRM. Sistemul facilitează procesele de afaceri de la vânzări, faza de proiectare inițială, controlul proiectului până la întocmirea facturii finale - oferind o vedere de ansamblu completă despre un client.

Property Management

Property Management pentru Microsoft Dynamics AX este un sistem ce se bazează pe intuitivitate și simplitate, construit pentru firmele din domeniul construcțiilor, imobiliarelor și managementul proprietăților. Este destinat companiilor care necesită sisteme sofisticate și integrate pentru a manevra eficient conducerea și administrarea portofoliilor de proprietăți. Bazată pe Microsoft Dynamics AX , soluția oferă date importante proprietarilor, gestionarilor și altor utilizatori ai companiilor de toate dimensiunile. Sistemul poate fi lansat rapid, este ușor de învățat și folosit și se pretează la procese interne eficiente.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.