Căutare

Business Process Management

Soluțiile Business Process Management reprezintă următoarea generație de software de management ce oferă posibilitatea tuturor utilizatorilor aplicațiilor să îmbunătățească procesele existente ale afacerii si să creeze procese noi, cu implicare minimă sau deloc din partea departamentului IT.

Aceste procese oferă claritate, promovează înțelegere reciprocă și induc o colaborare eficientă în operațiunile integrate ale afacerii, în timp real. BPMS (Business Process Management Solutions) permite organizațiilor să evolueze spre o treaptă superioară, să fie capabile de o continuă optimizare, rapiditate accelerată și să le permită să ia decizii eficiente. Pe termen scurt, BMPS oferă companiilor valoare adăugată, pe termen lung.

Un BPMS eficient ajută utilizatorii companiei din toate ariile funcționale să îmbunătățească rapid procesele de business, în condițiile schimbătoare ale pieței, cu o implicare redusă din partea departamentului IT. În acest fel, companiile se transformă în unități eficiente, capabile să își optimizeze încontinuu procesele, prin abilitatea de a lua decizii bine fundamentate și a micșora timpul de execuție a task-urilor.

Soluția BPMS AgilePoint promovează practici excepționale de management al proceselor prin ajutorul acordat companiilor ca să implementeze rapid aplicații complexe, ușor de utilizat și accesibile din punct de vedere al costului, facilitând optimizarea continuă a proceselor și eficiența integrării.

Cu AgilePoint, persoanele de bază ale companiei, ce dețin informațiile cheie, nu numai că pot să construiască rapid modele de procese decizionale care să cuprindă sisteme și zone funcționale ale întreprinderii, dar și să le pună în funcțiune direct, din propriul calculator. Managementul poate să implementeze și să îmbunătățească procesele decizionale folosind module de activități executabile refolosibile și părți funcționale construite de cei de la departamentul IT. Astfel, departamentul IT se poate concentra pe construirea acestor componente reutilizabile, în loc să fie nevoit să construiască mereu soluții personalizate, pe baza cererii. În acest mod, poate juca un rol strategic în cadrul companiei.

Întreaga companie devine un ecosistem ce se auto-îmbunătățește. Cu AgilePoint poate fi obținută o profitabilitate crescută, rapiditate și un avantaj concurențial prin optimizarea continuă a eficienței operațiunilor de business integrate.

Avantajul AgilePoint

Cu cât companiile se îndreaptă mai mult către o arhitectură orientată pe servicii (SOA), pentru o cât mai bună aliniere a IT-ului cu obiectivele afacerii, cu atât va fi o nevoie mai mare de a crea rapid și eficient aplicații. Aici, AgilePoint îşi demonstrează superioritatea, datorită integrării sale cu Visio și Visual studio.NET.  Pe măsură ce SOA devine baza întreprinderilor, companiile cu cele mai eficiente instrumente accesibile la un număr cât mai mare de oameni vor fi cele care vor deține un avantaj concurențial semnificativ.

AgilePoint este eficient din punct de vedere al separării între programare, integrare și flux de lucru. Fluxurile de lucru create în AgilePoint sunt complet abstractizate față de codul aplicației. AgilePoint folosește o interfață XML pentru toate produsele, astfel că abilitatea de a interopera cu XML și abstractizarea absolută sunt critice în formarea unei soluţii SOA puternice.

Pentru mai multe informatii, vă rugăm să ne contactați.